Pages

Monday, April 27, 2009

Bisikan Hati

Dengarlah bisikan hasrat hati
Yang merindu menjelma kembali
Ingatanku yang telah lalu
Bersama berjanji sehidup semati

Kini tinggal hanyalah kenangan
Dikau hilang di mana gerangan
Tiada berita kudapati
Hanya ingatanku di masa yang lalu

Kasihanlah kepada ku sayang
Tiap hari jua wajahmu terbayang
Ampunkanlah segala dosaku
Seandainya kita tak lagi bertemu

Dengarlah bisikan hasrat hati
Yang merindu menjelma kembali
Ingatanku tetap bersemadi
Walaupun kau kini telah mungkir janji

Ingatanku tetap bersemadi
Walaupun kau kini telah mungkir janji
Kasihanlah kepada ku sayang
Tiap hari jua wajahmu terbayang
Ampunkan lah segala dosaku
Seandainya kita tak lagi bertemu

Dengarlah bisikan hasrat hati
Yang merindu menjelma kembali
Ingatanku tetap bersemadi
Walaupun kau kini telah mungkir janji



MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com



4 comments:

Anonymous said...

assalamualaikum manjlara....saya nur faizah..im from spore....saya da baca pon novel persis sebutir pasir tu...tahniah...oh ya..saya nk tnya dlm novel tu u ada mention widya guna something utk wangi kn rambut nya..somekind of apple ke ape..benda tu ada jual kat memana ke??kalo ada can tell me??mail me at nayli_ulfa@yahoo.com..thanks alot n bila nk buat novel lagi??

manjlara said...

w'salam Nur Faizah. thanks a million ye dear, sbb sudi baca PSP. pelembab rambut widya tu, sebenarnya fiksyen saja huhu! maaf ye!

tapi realitinya, saya ada seorang kawan lama yang sangat harum bau rambutnya. rahsianya, dia hanya menggunakan pelembab rambut macam widya jugalah. cuma kawan saya tu menggunakan pelembab rambut jenama W**LA. hiks!

Anonymous said...

ok thanks ye...rupanya fiksyen je..ingt kan btol2....hehe...
apepon terima kasih....
teruskan menulis ye...

Anonymous said...

ok thanks..ingt kan ada jual btol2...rupanya fiksyen je..hehe....
ok thanks again n teruskan la menulis.....