Pages

Friday, November 28, 2008

i, ii, iii.

i) That's my Akil! harini dia sudah 3 bulan 24 hari. dia mmg suka sgt kalau dapat melekap aje terus ngan abahnya. dok dalam stroller cam dah kurengg jek! Cerita harini, Akil dah sihat sikit :) so since abah free, kita bawak Akil gi hypermarket, beli barang dapur (sejak cuti skolah ni, barang dapur mmg cepat habis eheh!)

ii) Semalam dapat buku ni, thanks JS! buku ni lebih cantik dilihat 'live' dari yang aku lihat di web JS rupanya, sangat cantik lukisan dari Bali tu *thumbs up* kalau tak caya, dapatkan buku ni dan lihat sendiri covernya. 3 cerita di dalamnya juga amat mempesona! kuat sungguh 'gam'nya sampai aku susah nak lepaskan buku ni dari genggaman sebelum tamat bacaannya. aku juga gembira amat dgn TT 3 org penulis yg melakar KEBUN MIMPI tu. tapi tiba2 jadi 'cemas' pulak dgn nota dari kaksu pada cebisan kertas kat dalam buku tu uwaaa! AKU HARUS BERTINDAK SEGERA!

iii) Aku masih mencari-cari that something missing yang masih berlegar-legar di ruang hariku...

4 comments:

dyea said...

Cumelnya Akil...cpt dia membesar.

Kak Lara...
sy pun dh ternanti2 buku ke-2 akak ni...hehheh bila tu? :)

CikguZue said...

sekejap je masa berlalu, dah 3 bulan dah si akil comel tu...
bila agaknye saya boleh beli pulak buku kedua lara? buku pertama dah lamaaaa baca....heheheh

Manjlara said...

dyea, akil 'cakap' thank you sbb kata dia cumel hehe! buku keduanya lagi sedang dirombak sana-sini :( anyway, thanks 4 asking ye dyea :)

cikguzue, mmg pantas sungguh masa berlalu, akil skrg dah mula meniarap. cikgu, sy ni masih amatur, masih merangkak-rangkak lagi nk menyiapkan buku ke2 :P

Anonymous said...

sejak akhir-akhir ni, memang suka beri 'nota' pada penulis yang diam-diam ubi ahaks

hai, akil :) pipi dah gebu tu...

- kaksu -