Pages

Wednesday, October 29, 2008

makan kat umah Izz

Ni cerita 'makan-makan kat rumah Iza'. Cerita cam dah nak basi, sbb 2-3 ari ni aku sibuk je ke hulu ke hilir, takde masa nak update blog. Kiranya.. bukan sekali-dua, macam dah banyak kali la jugak aku dengar dak Iza ni nak jalan ke rumah aku. Erm, kalo nak dihitung, rasanya kena tambah jari kaki skali kot! kekeke...

Tapi kalo kad b'day, kad raye, kad ucapan tahniah tu memang dah banyak kali la melayang ke rumah aku eheh! takpe la... aku faham masalah ko Izz! Ahad lepas, sudahnya aku yang bertandang ke rumah dia. Aku pun sebenonye dah naik segan dgn Izz ni, sbb dia ni suka sangat courier kat aku macam2, drp kad2 ucapan sampai baju baby pun dia penah courier ke rumah. Duh! tak terbalas rasanya...

Malam tu, kat umah Izz banyak tul juadah yang terhidang, penuh la satu meja. Borak punya borak, lupa la pulak nak soh makanan2 kat atas meja tu posing :P

Thanks Izz! kenyang sungguh aku malam tu, bila ko nak datang umah aku lak eh??



ps: sori Izz, gambar kurang jelas sbb pakai handphone camera jer huhu!

2 comments:

azie said...

waaaaaahhhhhhhhh... beraya tak ajak!!!

Iza'Izz said...

hehehehe..zie, laen kali aku ajak eekk.. larr k ler gamba tue...aku nye pic langsung tak jadik..frust tueeeee