Pages

Monday, February 18, 2008

Karnival Ideal Kolej 17 UPM


Untuk Izz (yang teringin sangat nengok aku 'terpoyo-poyo' kat lam majlis). Bukan majlis apa pun, majlis hari terbuka ala-ala karnival anjuran kolej 17 UPM di Serdang ahad lepas. Memang sepatutnya diwar-warkan di sini sebelum berlangsungnya ye tak? Maklum saja, kesemua novel keluaran JS (termasuk PSP) turut dijual dengan harga istimewa di sana :D tapi entahlah, macam manalah boleh lupa :(

Turut bersama: Kak Su, Kak Em (orang kuat Jemari Seni), Wan, Notie, Kak nOOr, Nacha, Syda (kengkawan ulat buku semuanya). Kredit juga untuk kamera digital milik Wan :))

12 comments:

Iza'Izz said...

aaarrr tolong zoom kan sket kamera tue kat penulih yg sedang tekun menurunkan otogerap nyer tue.... kekekeke.

Mersik said...

Uyoo.. caya la.. siap dah menyain2 lagi ni.. hik hik..

Bley aa ajak ngeteh2 plak kekekek

dyealova said...

Kak Lara,
selesai sudah saya baca PSP.
Tahniah kerana berjaya menghasilkn buku yg sarat dgn pengisian.
Thanx jua utk kak Lara utk sebuah buku yg cukup mengajar saya memahami perjalanan takdir.
Antara plot yg plg terkesan di hati saya adalah balasan email antara antara JG dan Widya tatkala widya meluahkan ttg dirinya yg sentiasa diuji.
PSP berjaya membuat hati batu saya ini menangis.
Byk yg dpt saya kutip dr PSP ini.

Truskn berangan Kak Lara..
Utk angan2 yg nyata bukan kosong & sia2.

p/s: harap2 dpt la jumpa kak lara kt bookfest nti. Nk Otograf :)

dEW! said...

Tahniah lara, amboi.. gaya dia menyain tu persis perempuan Melayu terakhir! ds blm smpt oder.. ada harga spesel tak? klau tak de pun, tak apa.. nnt ds gi melilau kat kedai buku di sekitar jb ni!

Mak Su said...

aksi poyo sopan santun?

[Fadilah Diyana] said...

akak,if saya beli novel akak penghujung bulan ni...saya nak akak sign bleh???tp maybe time pesta buku nanti la coz mcm susah nak jumpa...bleh????

Ummihana said...

Lara..bila lah agaknya PSP akan jatuh kat tangan saya nie....lain kali cakaplah awal2...bleh saya berjalan kaki ke sana dari spore nie!!!

naniharmoni said...

baru jer order buku ni kat jemariseni. belum dapat lagi... actually this is my first novel that i beli sendiri... jarang jugak nak baca novel novel ni, but now planning to do it as a new hobby, hehe

Manjlara said...

iza'izz - jgn zoom, teman riso kot2 pecah skrin pc kat opis tu pulak :D

mersik - Uyoo..meh ar, jom kite ngeteh2! :)

dyealove - terima kasih dengan setulus hati dari akak sekiranya PSP berjaya mencuri tumpuan adik. akak pun tak sabar2 nak jumpa adik dyealova ni di pesta buku nanti :))

dewi - harap bukan persis penulis poyo hehehe! tq so much! nak harga spesel eh? klu order on9 leh dapat rm19 jer...

maksu - hahaha! yelah agaknya tu..

fad - untuk fad akak akan sentiasa menunggu, terima kasih juta2 kali untuk fad, kesungguhan fad utk memiliki PSP buat akak rasa terharu..

hannah - jgnlah sampai nak jalan kaki pulak, bas kan ada? ampunn... kita harap satu hari kita akan bersua :)

naniharmoni - terkedu saya baca komen nani ni, dah lama tak masuk multiply sbb sibuk dan tak sangka 'jumpa' nani di sini. Terima kasih Nani, kita sama2 jadikan membaca sbg hobby key! :)

[Fadilah Diyana] said...

kak lara,fad beli novel akak kat pesta buku bleh???akak dtg ye...bleh sign fresh2...fad insyaAllah dtg pd 05/04 @ 06/04

© OD said...

Fullamak... tabik spring...
Tahniah... tahniah. Memang cayang sudah ditakdirkan menjadi terkenal dalam masa yang singkat. Bangga pulak opah rasa... mwah mwah.

Manjlara said...

fad - boleh saja fad :) akak akan tunggu fad pada tarikh itu, insyaallah!

OD - ala, mana ada terkenal... tu kite sign buku yg org order online jelah OD, huhuhu! kite lagi bangga dpt kawan ngan OD senaunye...