Pages

Friday, January 25, 2008

Semoga panjang umur!

Kisahnya, siang tadi saya bertemu buat kali pertamanya dengan Iza. Kononnya nak celebrate birthday dia, tapi saya yang beriya-iya dapat hadiah! huhu...macehh Izz!
Prawn macaroni, kat Secret Recipe - Iza belanja. Isk rasa bersalah betul sbb tak halang dia buat pembayaran di cashier. Harijadi dia, patut sayalah yang belanja :(

Iza sendiri, makan Thai fried rice...


Carrot cake, yummy! tak cukup makan di sana, Iza tapau lagi sepotong kek chocolate indulgence untuk Mimy! isy..isy..isy...


Happy birthday Iza! akhirnya bersua juga kita ek? wow! setahun lamanya kita sekadar bertegur-sapa di alam maya, baru harini kita berjumpa :) Semoga rezekimu bertambah! (next yr bleh makan free lagi :P), Semoga persahabatan kita berkekalan! Amiiiin....






4 comments:

Aziemin said...

huhuhu...ada 2 org budak tu kan... diaorng kan... gi makan2 kan.... tak ajak kita pun tau... huhuhuhuhuuuuu..... nti kita ngadu ngn mak kita..huhuhuhuuu...

© OD said...

Ha ah laa... sedey tau... tu, yang Iza makan tu... cam ada tanduk-tanduk jek. Tak bahaya ke?

Aziemin said...

OD, tu tanduk kerbau tu...
terer la izz, kerbaunya tanduk pun dia makan...mueheheheh

Mersik said...

Amboi.. besday2 tak ajak pokcik ni. Waaaa nangih aa..hik hik